Dirigente

Onze dirigente Ianthe Paternoster

Ianthe Paternoster is afkomstig uit België (Antwerpen) en woont sinds juli 2010 in Nederland (Usquert). Ianthe is het Griekse woord voor vioolbloesem, dat zij zich veel met muziek bezighoudt, is dan ook niet meer dan logisch.

Ianthe werkte in België als muziekdocente in zowel het basis- als het voortgezette onderwijs en bij - zoals zij het zelf noemt - muziekacademies.
Als professioneel muziekdocente kan zij een hele lijst aan muziekinstrumenten bespelen: viool, piano, blokfluit, choroifluit, melodisch slagwerk, harp en lier. En niet alleen dat....zij geeft ook les in al deze instrumenten.

Tot slot is zij zangdocente en koorleidster/dirigente.........

Kortom: het GDK is erg blij met de komst van Ianthe!!!!

Klik hier voor Ianthe's website Fiolina.nl

134653 bezoekers (238203 hits) sinds 9-2-2011